DIKKE COROLLA – Toyota Corolla Touring Sports GR Sport (2020) – AutoRAI TV

Een dikkere Corolla dan deze Toyota Corolla Touring Sports GR Sport kun je niet krijgen. Maar is het daarmee ook direct de beste Corolla in de line-up?

Heel veel autofabrikanten doen het: een sportief label op de markt zetten om het imago van het merk een sportiever randje te geven. Denk even aan Hyundai. Die hebben N-Line, volwaardige N-modellen en ook een autosportprogramma. Toyota doet feitelijk hetzelfde. Het merk hanteert sinds enige tijd het label GR Sport, ontwikkelt volwaardige GR-modellen (GR Supra en GR Yaris) en neemt onder de vlag van GAZOO Racing deel aan het WRC en andere vormen van autosport.

GAZOO Racing is de autosportdivisie van Toyota. In de toekomst breidt Toyota het GR-label verder uit. Zo krijgt de opvolger van de GT86 de naam GR86. Reken ook op meer GR Sport-modellen, want na de Yaris GR Sport en deze Corolla GR Sport staat de teller pas op twee. GR Sport-modellen genieten van een extra sportieve aankleding en rijke standaarduitrusting. De Corolla GR Sport is er als vijfdeurs hatchback of als ruime Touring Sports.

COMPLETE TEST: https://autorai.nl/autotest-toyota-corolla-touring-sports-gr-sport-2020/

Wil je geen enkele video van AutoRAI TV missen? Abonneer je dan op ons Youtube-kanaal en op onze AutoRAI.nl Weekly-nieuwsbrief. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Op AutoRAI.nl vind je alles waar het hart van een autoliefhebber sneller van gaat kloppen. In beeld én geluid van stadsauto tot supercar. Ons team levert u het laatste nieuws, lifestyle & gadgets en nog veel meer.

Volg AutoRAI.nl!
YouTube: http://youtube.com/autoraitv
Facebook: https://www.facebook.com/autorai
Instagram: http://instagram.com/autorai.nl
Twitter: https://twitter.com/AutoRAI
AutoRAI.nl Weekly: https://autorai.nl/aanmelden-weekly/

MUSIC:
Song: Ehrling – You And Me (Vlog No Copyright Music)
Music provided by Vlog No Copyright Music.
Video Link: https://youtu.be/8HJSl7AiJNg

Posted by asami