Wat je (niet) moet weten over de Toyota Corolla Cross (2022) | Autovisie | 4K

Is de CH-R voor velen iets te gewaagd van lijnenspel? Het zou kunnen, want Toyota lanceert in het C-segment een tweede SUV. Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van Autovisie voor meer: http://bit.ly/AutoVisie

Het model kent een traditioneler carrosserie-ontwerp en draagt een minder fancy naam. De nieuweling is de hoekige Corolla Cross.

Voor Europa is de Corolla Cross een volstrekt nieuw model, maar wie buiten het continent kijkt, ziet dat de fabrikant de auto al elders aanbieden. Zo is de Corolla Cross reeds in Thailand en Japan leverbaar. De versie voor Europa wijkt echter van de twee Aziatische varianten af. Voor de Europese markt kiest Toyota voor het front zoals geleverd op de Japanse uitgave, zij het met licht aangepaste lichtunits rondom en aangescherpte grille.

Oorspronkelijk stond de Corolla Cross niet voor Europa gepland, maar de Europese divisie denkt dat er toch vraag naar de SUV is. Vandaar dat de auto wordt aangepast en in het najaar van 2022 in de showroom verschijnt.

Welkom op het YouTube-kanaal van Autovisie. Je kent ons wellicht wel van het Autovisie Jaarboek, het Autovisie Magazine en Autovisie.nl. Maar op YouTube bieden we je nog meer. Abonneer je nu op het YouTube-kanaal van Autovisie voor meer: http://bit.ly/AutoVisie

Hier vind je video’s met autonieuws, autotests, autoreviews en natuurlijk Sjoerds Weetjes, Peters Proefrit en nog veel meer.

Blijf op de hoogte van al het autonieuws en volg Autovisie op:
– Autovisie.nl: https://www.autovisie.nl
– Facebook: https://www.facebook.com/Autovisie
– Twitter: https://www.twitter.com/Autovisie
– Instagram: https://www.instagram.com/Autovisie
– YouTube: https://www.youtube.com/Autovisie

Voor vragen:
– E-mail: redactie@autovisie.nl

#Autovisie #toyotacorollacross #

Posted by asami